Ubijen mladić u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 21.Feb.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen mladić u Leskovcu

LESKOVAC

Dvadesettrogodišnji mladić ubijen je jutros oko 2.40 u leskovačkom naselju “Dubočica”, rekao je JUGpressu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

Zdravković je rekao da je policija dobila obaveštenje o oružanom napadu i da su, kada su izašli na lice mesta, zatekli beživotno telo mladića na ulici.

On je , na naše putanje da li je u pitanju sačekuša, kako JUGpress ima informaciju, rekao da policija to još uvek ne zna >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i da je rad na terenu u toku.

Ubijeni mladić je bio kik bokser a pre nešto manje do godinu dana hapšen je kod Predejana, zajednos a drugom kod koga je policija u automobilu pronašla narkotike.

Imao je sukob sa pripadnicima jednog privatnog obezbedjenja u i ispred diskoteke ABC u centru Leskovca.

Otac mu je pripadnik Žandarmerije.

Ovo je drugo ubistvo u Leskovcu koje se dovodi u vezu sa kriminalnim delovanjem za manje od godinu dana

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izrešetan na rođendan u naselju Dubočica

Izvor: juGmedia, 21.Feb.2018

Muškarac, star 23 godine, izrešetan je noćas sa više metaka u leskovačkom naselju Dubočica...Tragedija se dogodila u blizini marketa Zlatni trag, odnosno, ulaza u stambene bolokove B4 i B5, a kako saznajemo reč je o Nikoli Joviću iz Leskovca, koji se sinoć taksijem vraćao iz grada, a iz, za...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.