UZBUNA U LESKOVCU I UŽICU: Dramatična evakuacija zbog bombe

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 15:40

UZBUNA U LESKOVCU I UŽICU: Dramatična evakuacija zbog bombe

Lažna dojava o bombi u Osnovnom sudu u Leskovcu.

Danas oko 13 časova jedan neodgovorni Leskovčanin je telefonskom dojavom obavestio sudsku službu da je postavljena bomba ili eksplozivna naprava u jednom delu Osnovnog suda u Leskovcu.

Nezvanične informacije prenose lokalni portali da su svi radnici i prisutni građani koji su se nalazili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sudu, uključujući i zaposlene u Osnovnom javnom tužilaštvu koje se nalazi u istoj zgradi, brzo evakuisani iz objekta. Oni su se premestili na trotoar preko puta Gimnazije u Leskovcu.

Nakon što su dobili dojavu, nadležne službe leskovačke policije promptno su reagovale i temeljno istražile prijavljeni slučaj podmetanja eksploziva.

Zgrada koju dele Osnovi i Viši sud, te Osnovno i Više javno tužilaštvo u Užicu, pre nekoliko minuta evakuisana je zbog dojave o podmetnutoj bombi.

Svi zaposleni su napustili kancelarije i sudnice, sa njima su napolju i građani koji su se prirodom svojih obaveza našli u zgradi, a u prostorije je ušla policija koja proverava istinitost dojave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.