UŽASNA SMRT U LESKOVCU: Starac se ugušio dok je PALIO STRNJIKU, pronađeno telo na SPRŽENOJ LIVADI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNA SMRT U LESKOVCU: Starac se ugušio dok je PALIO STRNJIKU, pronađeno telo na SPRŽENOJ LIVADI

Pretpostavlja se da nije uspeo da iskontroliše vatru.

D. G. (71) iz sela Leskovca kod Petrovca na Mlavi stradao je u sredu u svojoj livadi dok je palio strnjiku, najverovatnije od posledica gušenja.

Čovek je u trenutku kada se dogodila tragedija bio sam i zna se samo da je on prekjuče popodne otišao u livadu nadomak svoje kuće da zapali suvu travu.

Pretpostavlja se da nesrećni čovek nije uspeo da iskontroliše vatru koja se sa njegovog prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na susedno imanje, pa je u pokušaju da ugasi požar stradao gušeći se u dimu.

Ekipa hitne pomoći koja je iz Petrovca ubrzo stigla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt, a požar na livadi lokalizovali su vatrogasci.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.