UŽAS U POŽAREVCU: Muškarac (60) pronađen mrtav u baraci

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2019, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U POŽAREVCU: Muškarac (60) pronađen mrtav u baraci

Da li je preminuo prirodnim putem ili je u pitanju nasilna smrt, samoubistvom ili ubistvom, znaće se tokom sutrašnjeg dana Beživotno telo Živoslava Živojinovića (60) iz Požarevca, nađeno je u baraci u Ulici Bože Dimitrijevića. Uzrok njegove smrti za sada nije poznat, jer je uviđaj još uvek u toku. Prema nezvaničnim podacima, preminuli je živeo sam u baraci kod stare ciglane, na putu koji iz Požarevca vodi ka Velikom Gradištu.Pročitajte još - PRONAĐEN MRTAV >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << U CENTRU LESKOVCA: Iskrvario zbog uboda staklom Da li je preminuo prirodnim putem ili je u pitanju nasilna smrt, samoubistvom ili ubistvom, znaće se tokom sutrašnjeg dana.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HOROR U POŽAREVCU Muškarac nasmrt pretučen motkom, uhapšen ubica s kojim je pre toga pio ispred prodavnice

Izvor: Blic, 25.Jan.2019

Telo 60-godišnjeg Živoslava Z. bez znakova života pronađeno je kod Stare ciglane u Ulici Bože Dimitrijevića u Požarevcu. Živoslav je živeo sam u baraci gde je pronađeno telo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.