UŽAS U LESKOVCU: Pronađeno telo mladića na ulazu u grad

Izvor: NaDlanu.com, 05.Maj.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U LESKOVCU: Pronađeno telo mladića na ulazu u grad

Na putu na ulazu u Leskovac, kod baze Auto moto saveza Srbije, danas oko 17.00 sati pronađeno je telo mlađeg muškarca rekao je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

On je kazao da je telo muškarca starog između 25 i 30 godina pronađeno na sredini sporednog puta koji vodi ka bazi AMSS i da je u toku uviđaj.

Nedaleko od tela ostao je parkiran putnički automobil. Nakon detaljnog uviđaja policija će izdati zvanično saopštenje.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Na putu pronađeno telo muškarca, u toku uviđaj

Izvor: Večernje novosti, 05.Maj.2015

Na putu na ulazu u Leskovac kod baze Auto moto saveza Srbije danas oko 17.00 sati pronađeno je telo mlađeg muškarca rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković. On je kazao da je telo muškarca starog između 25 i 30 godina pronađeno na sredini sporednog puta koji vodi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.