UŽAS KOD LESKOVCA: Vatrogasci iz bunara izvukli beživotno telo muškarca

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 13:41

UŽAS KOD LESKOVCA: Vatrogasci iz bunara izvukli beživotno telo muškarca

U leskovačkom selu Tulovo, u nedelju uveče, u bunaru je pronađeno telo pedesetogodišnjeg muškarca.

Policiji je slučaj prijavljen oko 22 sata, a istraga je pokazala da je reč o zadesnoj smrti. U Policijskoj upravi su potvrdili ovaj događaj i kazali da je utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela pa je telo predato porodici radi sahrane.

Kad su vatrogasci iz bunara izvukli telo nesrećnog čoveka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on nije davao znake života, tako da su lekari Hitne pomoći leskovačkog Doma zdravlja mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj pedesetogodišnji muškarac je pronađen u neobezbeđenom bunaru koji je udaljen oko 150 metara od njegove kuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U leskovačkom porodilištu rođene tri bebe

Izvor: JUGpress.com, 02.Avg.2022, 07:49

LESKOVAC..Jedna devojčica i dva dečaka su novi stanovnici ovog sveta a bebe su rođene u leskovačkom porodilištu u protekla 24 sata...U službi Hitne pomoći leskovačkog Doma zdravlja dežurne ekipe su pregledale 44 pacijenta i obavile su 19 kućnih poseta...I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.