URAĐENO I VIŠE NEGO ŠTO JE OBEĆANO Vučić podelio lepu vest: Opšta bolnica u Leskovcu gotova do januara 2025. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 12:20

URAĐENO I VIŠE NEGO ŠTO JE OBEĆANO Vučić podelio lepu vest: Opšta bolnica u Leskovcu gotova do januara 2025. godine

Vučić najavio da će Opšta bolnica u Leskovcu biti gotova do januara 2025.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom obilaska radova na rekonstrukciji Opšte bolnice u Leskovcu, nakon razgovora sa izvođačima radova, da će sve biti završeno do januara 2025. godine.

Vučića su ispred bolnice dočekali građani, a on je podsetio da su ga prošlog puta kada je bio u Leskovcu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvaranju novog stadiona pitali za mamograf, zbog čega će danas uručiti savremeni digitalni mamograf.

Predsednik je rekao da su obezbeđena sredstva za još jednu zgradu u okviru bolnice koja se gradi, oko 350 miliona dinara.

- Poslednji put kada sam bio u Leskovcu, obilazili smo stadion i ja pričam o fudbalu i mladima i prilazi neko da me pita nešto i kaže kako mu ne daju da pita, a ja kažem pitajte - kaže kako nema mamografa u Leskovcu i sada pošto smo ga doneli, to više nije tema - rekao je Vučić.

Predsednik je naveo da je najvažnije da još izdržavamo kad je reč o finansiranju projekata i da se ne menjaju prioriteti, niti smanjuje novac.

žVučić je podsetio da u toj bolnici nije ništa obnovljeno još od 1959. godine.

Izvođač radova je rekao da će sve biti završeno do januara 2025. godine i da svakog dana imaju 165 radnika na gradilištu.

Vučić je najavio da će doći u Leskovac 19. novembra pošto će se poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koji fudbalska reprezentacija Srbije igra sa Bugarskom biti na novom stadionu u Leskovcu.

- Prvo ćemo otvoriti stadion u Zaječaru i dolazimo svi ovde da gledamo utakmicu - dodao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.