UMALO TRAGEDIJA Bajker pregazio dete na moto skupu u Grdelici

Izvor: juGmedia, 08.Jul.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMALO TRAGEDIJA Bajker pregazio dete na moto skupu u Grdelici

Sedmogodišnji dečak romske nacionalnosti  je trenutno na ispitivanju u Opštoj bolnici Leskovac, a kakao nam je potvrđeno, na sreću je prošao samo sa ogrebotinama.

Do nezgode je došlo na samom kraju defilea preko 200 bajkera u Grdelici kada je jedan od njih skrenuo iz povorke i motorom naleteo na dečaka koji je bukvalno utrčao  na trasu kojom su oni prolazili.

Na žalost, dečak je bio bez roditeljske pratnje. Mala nepažnja, i umalo da dođe do >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << tragedije. Lično sam preneo dečaka do automobila Hitne pomoći i neformalno prekinuo skup“, kaže za Jugmediu organizator moto skupa i direktor Doma kulture u Grdelici Marko Trivunić.

Drugi skup bajkera je večeras u ovoj varošici okupio oko 200 motora iz Srbije, Makedonije, Bugarske i Crne Gore.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.