UKLETI leskovački Skadar na Bojani

Izvor: juGmedia, 05.Okt.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKLETI leskovački Skadar na Bojani

Zgrada zamišljena kao tržni centar u okviru Gradske autobuske stanice Leskovac ni posle 10 godina nije završena, a ne nazire se čak ni godina, ni decenija kada će se staviti pod krov i u njoj zablistati izlozi, kako je obećavano.

U međuvremenu, jedan izvođač radova je zbog te zgrade, sada samo olupine, bankrotirao, drugi je ležao u zatvoru, pa oslobođen optužbe, nesuđeni vlasnici lokala su tražili povraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << avansa i izgubljenu dobit…

Kao da je ukleta, kao da taj leskovački Skadar na Bojani traži neku veću žrtvu, ili kompletno rušenje, što da ne, jer žrtava je dosta bilo

Jer, u međuvremenu su novosagrađeni neki drugi tržni centri, neki novi objekti s lokalima i blistavim restoranima, dok drugi zvrje prazni u centru grada, pa je ova zapustela lokacija izgubila na značaju.

Jedno je izvesno: tvorac ideje o nizu lokala u sklopu LEGAS-a imao je dobru ideju, ali realizotar ili više njih, nisu umeli da se snađu u vremenu i prostoru, ili su bili nedorasli zadatku, ili sve zajedno.

Milica Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.