Izvor: Blic, 26.Jun.2023, 22:03

UBILA MUŽA SEKIROM, PA GA ZAZIDALA U BURETU Biljana je pre godinu dana pronađena mrtva u štali, na dan njene sahrane OTKRIVENA JEZIVA TAJNA koju je krila tri godine

„Svima nam je teško, ide kako mora. Roditelji nisu nikako, žive na lekovima. Ne mogu da se oporave od tragedije. Samo nenormalan čovek može da se oporavi, normalan ne“. Ovako godinu dana posle otkrića jednog od najjezivijih zločina u Srbiji za „Blic“ govori Nenad Stojanović, rođeni brat Ivana Stojanovića (40) iz Velikog Trnjana kod Leskovca, čije je telo pronađeno 28.juna prošle godine zabetonirano u buretu štale na porodičnom imanju u tom selu, odmah nakon sahrane njegove supruge Biljane Stojanović (38) koja je počinila samoubistvo pet dana ranije popivši otrov.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.