Izvor: JUGpress.com, 23.Jul.2023, 23:15

U utorak temperature do 40, u sredu orkanski vetar

BEOGRAD-LESKOVAC

Iz Republičkog hidrometereološkog zavoda najavljuju da će u ponedeljak 24. 7. maksimalna temperatura u većini mesta u Srbiji biti od 34 do 37 °C, dok će u utorak, 25.7., u centralnoj i južnoj Srbiji biti još toplije – od 37 do 40 °C. Krajem istog dana na severu, a u sredu (26.07.) i u ostalim krajevima nagla promena vremena uz kišu, pljuskove, grmljavinu i pad temperature za oko 15 stepeni. U zoni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grmljavinskih razvoja očekuju se grad, kao i olujni vetar koji kratkotrajno može dostizati i udare orkanske jačine (> 28 m/s, odnosno preko 100 km/č).

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

PONOVO PAKLENE VRUĆINE: RHMZ upozorava na visoke temperature i NAGLU PROMENU VREMENA, sutra još toplije

Izvor: Blic, 24.Jul.2023, 07:10

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će maksimalna temperatura u većini mesta danas biti od 34 do 37 stepeni Celzijusa, dok će sutra u centralnoj i južnoj Srbiji biti još toplije - od 37 do 40 stepeni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.