U toku rekonstrukcija ulice od naselja “Solidarnost” do “Naše pumpe”

Izvor: JUGpress.com, 17.Jul.2018, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku rekonstrukcija ulice od naselja “Solidarnost” do “Naše pumpe”

LESKOVAC

U Leskovcu je u toku rekonstrukcija dela Niške ulice  od naselja Solidarnost do ‘’Naše pumpe’’.

Dužina je 350 metara a sredstva za sanaciju kolovoza obezbedili su ‘’Putevi Srbije’’.

Kolovoz na ovoj važnoj deonici regionalnog puta kroz Leskovac, koja je i ulaz u grad iz pravca Niša, biće asfaltiran a trenutno se radi na uklanjanju postojećeh asfalta i uredjenju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ivičnjaka.

” Putevi Srbije radove finansiraju sa 4,6 miliona dinara I, ako vreme posluži, a verujem da hoće, oni bi trebalo da budu završeni za desetak dana. Podsećam da smo, svojevremeno, uredili saobraćajnicu do naselja ‘’Solidarnost’’, a rekonstrukcijom ove deonice, Niška ulica, na severnom ulazu u grad, dobija potpuno nov izgled, rekao je gradonačelnik  Leskovca Goran Cvetanović.

On je rekao i da je grad konkurisao za sredstva kod Ministarstva privrede, te da će, ukoliko budu odobren, novac biti uložen u sanaciju ulice Ivana Milutinovića, od ‘’Minjona’’, do Tehničke škole, ili ulica u romskim naseljima.

“Moramo da postavljamo prioritete. Za mene su, u ovom trenutku, to ulice u dva romska naselja, ali se slažem sa činjenicom da je I pomenuta saobraćajnica u  vrlo lošem stanju. Potreba postoji, naša želja da svuda stignemo I sve uradimo, takodje, ali je to nemoguće. Pored novca, za sve projekte potrebne su odgovarajuće dozvole I druga neophodna dokumentacija. Uzmite samo u obzir činjenicu da neke ulice I putni pravci nisu rekonstruisani više od pola veka”, rekao je Cvetanović.

A zbog rdaova koji su u toku vozila se na deonici od naselja “Solidarnost” do “Naše pumpe” naizmenično propuštaju.

Do povremenih zastoja će, kažu, dolaziti i narednih dana .

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.