Izvor: JUGpress.com, 22.Sep.2021, 18:10

U toku radovi na gasifikaciji Zelene zone

LESKOVAC

Komentarišući radove na gasifikaciji „Zelene zone“, koji su u toku, načelnik Gradske uprave grada Leskovca Miloš Cvetanović je rekao da se trasa gasovodne mreže prostire duž puta drugog A reda Leskovac-Bujanovac, od fabrike Aptiv do priključenja na magistralni gasovod pre ulaska u Leskovac.

„Radovi na izvođenju priključnog gasovoda su počeli 20.09.2021. i to sledećim redom: obeležavanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << trase od strane geometra, zatim razvoženje cevovoda duž trase i zavarivanje cevovoda, a radovi koji slede jesu iskopavanje kanala za polaganje cevovoda za gasovod, a kasnije se očekuju radovi na izgradnji merno regulacione stanice u samoj industrijskoj zoni, Zelenoj zoni, sekundarna mreža gasovoda u industrijskoj zoni. Radovi koji se trenutno izvode su vrednosti od 25 miliona dinara, a radovi na drugoj fazi, nakon ove je još 25 miliona dinara. Kapacitet će biti 2000 metara kubnih na sat tako da će biti dovoljno gasa.”

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Počeli radovi na gasifikaciji Zelene zone u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Sep.2021, 10:04

Kako bi se fabrici Aptiv, kao i investitorima koji planiraju da grade svoje pogone u Zelenoj zoni u Leskovcu, omogućilo lakše grejanje, započelo se sa radovima na gasifikaciji. Načelnik Gradske uprave Miloš Cvetanović rekao je da će celokupni radovi koji će se raditi iz dve faze koštati 50 miliona...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.