U toku prijave za turnir u rukometu na pesku u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jul.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku prijave za turnir u rukometu na pesku u Leskovcu

Treću godinu zaredom Leskovac će biti domaćin ekipama koje će se nadmetati u rukometu na pesku. Turnir se održava od 10. i 11. avgusta na otvorenim terenima Sportsko-rekreativnog centra Dubočica, a ekipe se mogu prijaviti do 9. avgusta. Nagradni fond iznosi 100.000 dinara.

I ove godine posebno će se takmičiti muške i ženske ekipe. Svaki od timova može činiti 10 članova, a prijave su otvorene i za timove iz okruženja.

Najbolje ekipe u obe kategorije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << biće nagrađene sa 24.000 dinara, drugo mesto sa 16.000, a trećeplasirani će dobiti 10.000 dinara.

Ovaj turnir treba da omogući da se u ovim letnjim danima što kvalitetnije organizuju mladi, da im da podstrek za veće bavljenje rukometom na pesku. Ove godine se, osim ekipa iz Srbije, mogu prijaviti i timovi iz regiona. Prijavljivanje za turnir je besplatno - kažu organizatori.

Ekipe se mogu prijaviti lično u Kancelariji za mlade ili slanjem prijavnog obrasca na kzmleskovac@gmail.com i kzm@gradleskovac.org.

Turnir organizuju Gradski rukometni savez i Kancelarija za mlade Grada Leskovca

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.