U sudaru u Grdeličkoj klisuri povređena 4 Srba i 2 Grka

Izvor: juGmedia, 15.Jul.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru u Grdeličkoj klisuri povređena 4 Srba i 2 Grka

U udesu dva automobila u Grdeličkoj klisuri lakše su povređene 5 a teže jedna osoba, potvrđeno je Jugmedii u leskovačkoj Opštoj bolnici.

Teže telesne povrede zadobila je jedna Leskovčanka, a lakše su  povređene još 3 osobe iz njeng automobila, kao i 2 Grka sa kojima su se sudarili jutros oko 10 sati kod sela Palojce nadomak Grdelice.

Svi su primljeni u Urgentni centar i konstatovane su im uglavnom lake telesne povrede. Biće pušteni na kućno lečenje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sem ove jedne ženske osobe“, laže direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Zbog udesa se u Grdeličkoj klisuri napravila kolona vozila i zastoj u saobraćaju koji traje već puna dva sata.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar u Grdeličkoj klisuri, šestoro ljudi povređeno (FOTO)

Izvor: BKTV News, 15.Jul.2017

U udesu dva automobila u Grdeličkoj klisuri lakše je povređeno pet osoba, dok je jedna teže...Teže telesne povrede zadobila je jedna Leskovčanka, a lakše su povređene tri osobe iz njenog automobila, kao i dvojica Grka sa kojima su se sudarili jutros oko 10 sati kod sela Palojce nadomak Grdelice...Udes...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.