Izvor: JUGpress.com, 15.Okt.2021, 17:18

U subotu prekid u vodosnabdevanju zbog zgrade Fonda PIO

LESKOVAC

Leskovački Vodovod obaveštava potrošače da će, zbog radova na vodovodnoj mreži i priključenja zgrade RF za PIO filijale u Leskovcu u ulici Pana Đukića, u subotu 16.10.2021. godine , biti prekinuto vodosnabdevanje u vreme od 09h – 15h u ulici Pana Đukića od raskrsnice sa ul.Mlinskom do zgrade osmospratnice i stambene zgrade u ulici Trg revolucije i u ulicama Stojana Ljubića i Leskovački odred.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi, dodaju iz Vodovoda.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Centar Leskovca sutra bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 15.Okt.2021

Zbog priključenja zgrade Filijale PIO fonda na vodovodnu mrežu u subotu će bez vode od 9 do 15 sati biti stanari u Ulici Pana Đukića od raskrsnice Mlinskom ulicom do zgrade osmospratnice, saopštavaju iz JP Vodovod.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.