Izvor: JUGpress.com, 22.Sep.2023, 16:59

U subotu bez protesta u Leskovcu

LESKOVAC

Posle 13 održanih protesta Leskovac protiv nasilja koji su otpočeli od 24. juna 2023.godine, kojima je prisustvovalo od više hiljada do više stotina građana, koji su, zabrinuti za sigurnost svoju i svoje dece, jasno i nedvosmisleno izrazili svoje nezadovoljsto stanjem u društvu, sa preciznim zahtevima prema aktuelnoj vlasti, čije ispunjenje je trebalo da obezbedi sigurnost naše dece, uz zahtev za smenu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << korumpirane gradske vlasti, organizatori protesta obaveštavaju građane da se protest neće održati subotu 23.09. 2023, saopštio je Organizacioni odbor Protesta Leskovac protiv nasilja.

Pozivaju se građani da, u skladu sa svojim mogćnostima, nastave sa prisustvovanjem protestima Srbija protiv nasilja koji će se i nadalje održavati u Beogradu, a o daljim načinima i vremenu održavanju protesta, građani će biti naknadno obavešteni, navodi se u saopštenju. (kraj) MS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.