Izvor: JUGpress.com, 05.Dec.2023, 10:09

U sredu beogradska promocija knjige “Male leskovačke priče”

U sredu, 06.12. u 19 časova u Centru za kulturu Vlada Divljan, u multimedijalnoj sali možete prisustvovati promociji knjige ”Male leskovačke priče”, pisca Aleksandra Stojanovića Kana.

Promocija ima za cilj upoznavanje beogradske čitalačke publike sa prvom knjigom pomenutog autora, za koju on sam ističe da ona sadrži priče o Leskovcu i Leskovčanima, ali i druge, koje se ne dešavaju u gradu na Veternici, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su dovoljno “leskovačke” samim tim što ih piše Leskovčanin.

Kao događaj koji je zamišljen kao interaktivno druženje ljubitelja pisane reči, on će predstavljati i dragocenu mogućnost da se čitaoci upoznaju sa dominantnim motivima u samoj knjizi, ali i celokupnom stvaralaštvu autora.

Onima koji to budu želeli, biće omogućeno da nabave svoj primerak, sa posvetom pisca, čime bi se pridružili ljudima iz Leskovca i Novog Sada, gradovima u kojima su do sada već održane promocije zbirke.

Vaš Centar za kulturu Vlada Divljan.

Dobrodošli!

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.