Izvor: JUGpress.com, 12.Feb.2024, 18:10

U selima oko Medvedje struja nestala u subotu u ponoć a u leskovačkoj Elektrodistribuciji kažu da je razlog nevreme od nedelje

LESKOVAC-MEDVEĐA

A povodom teksta objavljenog na sajtu Regionalne informativne agencije JUGpress a po javljanju čitalaca da šest sela na teritoriji Medveđe nema struju od subote u ponoć reagovala je leskovačka Elektrodistribucija koja navodi da je razlog za ovo zapravo n evreme u nedelju i da su kvar poprav ili jutros.

Evo integralnog dopisa.

“Povodom teksta objavljenog na vašem portalu

>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />https://jugpress.com/citaoci-javljaju-u-sest-sela-kod-medvedje-od-sinoc-nema-struje-niko-ne-reaguje/ , u nastavku šaljemo tačnu informaciju.

Širu teritoriju Ogranka Elektrodistribucija Leskovac je u nedelju 11. februara 2024. zahvatilo olujno nevreme praćeno jakim vetrom, koje je izazvalo kvarove na distributivnoj mreži. Dežurne ekipe Ogranka Elektrodistribucije Leskovac odmah su izašle na teren i u najkraćem mogućem roku sanirale većinu kvarova na mreži. Deo korisnika na teritoriji opštine Medveđa je bio bez napajanja tokom noći zbog nemogućnosti dežurnih ekipa da pristupe mestu kvara u noćnim uslovima na planinskom području. Kvar je saniran u ponedeljak 12.2.2024. godine u jutarnjim satima. Imajući u vidu dužinu nadzemne distributivne mreže i površinu teritorije opštine Medveđa, Ogranak Elektrodistribucija Leskovac ulaže velike napore na održavanju elektroenergetskih objekata u ovoj opštini. Uz redovne aktivnosti, dodatno angažovanje je na rekonstrukciji NN mreže, seči rastinja u koridorima vodova i sl. U slučaju vremenskih nepogoda, angažuju se i raspoložive ekipe iz drugih celina Ogranka kako bi se otklanjanje kvarova brže realizovalo.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.