U niškoj kovid bolnici preminule 3 osobe, jedna u Leskovcu - broj novozaraženih u Srbiji 1.046

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2021, 16:59

U niškoj kovid bolnici preminule 3 osobe, jedna u Leskovcu - broj novozaraženih u Srbiji 1.046

U poslednja 24 sata, prema podacima Ministarstva zdravlja, od posledica virusa korona preminulo je 17 ljudi u Srbiji, od toga 3 pacijenta u niškom Kliničkom centru, 4 u kovid bolnici u Kruševcu i jedna osoba u Leskovcu. Od juče do danas testirano je 12.405 osoba, a kod 1.046 je potvrđen virus.

U kovid objektima Univerzitetskog kliničkog centra Niš, kako saopštavaju iz te zdravstvene ustanove, na lečenju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su ukupno 102 pacijenta, a 89 njih je pozitivno na virus korona.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 3 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju – saopštavaju iz Kliničkog.

Na lečenju u leskovačkoj kovid bolnici trenutno su 94 pacijenta, a kod 80 njih je potvrđeno prisustvo novog virusa, dok je u vranjskim kovid objektima hospitalizovano 49, a 42 pacijenta ima pozitivan nalaz na virus.

Dodaju da su u novoj kovid bolnici u Kruševcu na lečenju 104 osobe , 78 je pozitivno na virus, a 5 pacijenata je na respiratorima.

U Srbiji su zbog kovida u bolnicama 3.492 pacijenta, a 104 na respiratorima.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U KC Niš se od kovida leče 102 pacijenta, u Kruševcu 104, a u Leskovcu 94 osobe

Izvor: N1 televizija, 12.Maj.2021

Klinički centar Niš saopštio je da su u kovid objektima tog centra u Nišu na bolničkom lečenju 102 pacijenta, da je kod 89 potvrđen virus korone, a da je troje na respiratoru, a troje je umrlo.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.