Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2020, 21:40

U niškoj Kovid bolnici 30, u vranjskoj 20 pacijenata

NIŠ-LESKOVAC-VRANJE

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovano je ukupno 30 pacijenata. Kod 14 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Među hospitalizovanim pacijentima nema dece zaražene virusom Covid -19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih potvrđenih pacijenata tri su priključena na aparat za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor, navode iz ovog centra.

U ZC Lekovac u Covid bolnici trenutno je hospitalizovan jedan pacijent kod koga nije potvrđeno prisustvom virusa Covid-19.

U tri kovid bolnice u Zdravstvenom centru Vranje ukupno su hospitalizovana 20 pacijenta.

Kod tri pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.