Izvor: JUGpress.com, 21.Feb.2024, 17:48

U nastavku prvenstva bez kapitena Dušana Savića

LESKOVAC

U subotu 24.februara, u 16 časova, na Gradskom stadionu u Leskovcu sudija će svojom pištaljkom dati znak da lopta krene sa centra u prvenstvenoj utakmici 21. kola između domaće ekipe GFK Dubočice i Tekstilca iz Odžaka. Biće to susret dve ekipe koje plediraju na najviše ciljeve i prve su komšije na tabeli Prve lige Srbije. Leskovački prvoligaš je na deobi drugog mesta sa 34 osvojena boda, dok Tekstilac ima dva boda manje. Sam predstojeći susret je za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << obe ekipe od velike važnosti i sigurno je da će gledaoci biti u prilici da vide jednu dobru i bespoštednu borbu za bodove koje će biti od kapitalne vrednosti u nastavku prvenstva i zacrtanog plana oba kluba a to su najviši dometi.

U poslednjih nekoliko sezona sa puno uspeha ekipu GFK Dubočice predvodio je njen kapiten Dušan Savić, koji je svojim fudbalskim znanjem i umećem bio kreator svih uspeha kluba. Bio je pravi vođa kako na terenu tako i van terena u svlačionici i kada je najteže ekipi na samom terenu.

Veoma mi je žao što neću moći da budem na terenu sa ekipom u borbi za bodove i godini koja bi nam, nadam se, donela plasman u superligaško društvo najboljih klubova fudbalske Srbije. Povreda i uklještenje ligamenatna na desnoj nozi, izgleda, da će me zauvek udaljiti od fudbalskih terena. Bez obzira što neću nositi dres Dubočice na fudbalskom terenu, ali zato biću u mislima sa svojom ekipom i preživljavaću sve one trenutke koje oni preživljavaju na samom terenu, uz čvrstu nadu da će ova naša dobra i kvalitetna ekipa uspeti da dođe tamo gde joj je po kvalitetima mesto, a to je Super liga Srbije – uveren je kapiten Dušan Savić. (kraj) VS/LJSI ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.