U malom fudbalu najbolji Medicinari, „Metalci“ i učenici iz Manojlovca i OŠ „Svetozar Marković

Izvor: juGmedia, 30.Mar.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U malom fudbalu najbolji Medicinari, „Metalci“ i učenici iz Manojlovca i OŠ „Svetozar Marković

Posle duge tri nedelje i odigranih preko 50 utakmica, završeno je školsko prvenstvo u futsalu (malom fudbalu).

Takmičenje je bilo igramo po kup sistemu jer je 4 kategorija, pioniri, pionirke, omladinci i omladinke Učestvovale su sve škole iz Leskovačke opštine i ovo je najmasovnije školsko takmičenje.

Prvi na današnjem takmičenju, ostavili je pravo učešća na okružnom takmičenju koje će da se održi u >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovcu 12 za osnovne škole i 13 aprila za srednje škole, posle Uskršnjeg školskog raspusta.

Pobednici kod pionira su:

1.O.Š.“Radoje Domanović“ iz Manojlovića

2.O.Š.“Vuk Karadžić“

3.O.Š.“Trajko Stamenković“

Pobednici kod pionirki su:

1.O.Š.“Svetozar Marković“

2.O.Š.“ Trajko Stamenković“

3.O.Š.“ Josif Pančić“ Orašac

Pobednici kod omladinaca su:

Pobednici kod omladinki su:

1.T.Š.“Rade Metalac“

3.“Ekonomska“

Sledeća takmičenja koja nam predstoje do kraja školske godine su basket 3 na 3, Republičko u streljaštvu, male olimpijske igre, atletika.

Pehare, diplome, medalje i majice, za najbolje, nakon današnjeg takmičenja delili su predstavnici odbora prevencije bolesti i zavisnosti i verskih sekti – Novica Stanković, delegat celog takmičenja Petar Popović i predstavnici saveza za školski sport Leskovac.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Održano školsko prvenstvo u futsalu

Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2018

ČESKOVAC..Završeno je školsko prvenstvo u futsalu (malom fudbalu) u kome su učestvovale sve škole sa terotorije grada Leskovca...dav..Time je ono postalo najmasovnije školsko takmičenje, a igrano je po kup sistemu u četiri kategorije: pioniri, pionirke, omladinci i omladinke. Posle tri nedelja...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.