Izvor: JUGpress.com, 18.Avg.2020, 20:29

U leskovačkoj Covid bolnici 41 pacijent

LESKOVAC

U leskovačkoj kovid bolnici hospitalizovan je 41 pacijent. U prethodnih 24 časa primljen je jedan pacijenat, dok je otpušteno osam. Na kiseoniku se nalaze 25 osoba. U Klinički centar Niš upućen je jedan pacijent. Umrla je jedna osoba, stara 81 godinu, sa obostranom upalom pluća, dijabetičar, dugogodišnji srčani bolesnik. Na kiseoniku je 21 oboleli.

Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Dimitrijević kaže da, iako je evidentan pad novoobolelih, ne treba se opuštati.

„Opasnost od širenja zaraze nije prošla. Podsećam naše sugrađane da je vanredno stanje na teritoriji Grada Leskovca i dalje na snazi i molim ih da nastave da se i dalje pridržavaju svih propisanih i preporučenih mera kako bi zaštitili najpre sebe, a onda i ukućane, prijatelje i sve ostale. Što se kovid-bolnice tiče, ona neće biti zatvorena čak i ako se desi da ne bude obolelih. Zdravstveno osoblje će biti spremno za svaki slučaj.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Otpušteno deset osoba iz Kovid bolnice

Izvor: JUGpress.com, 19.Avg.2020, 16:29

LESKOVAC..U leskovačkoj kovid bolnici hospitalizovan je 31 pacijent...U prethodnih 24 časa otpušteno je deset osoba...Na kiseoniku se nalazi 16 osoba...I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.