U kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu i Vranju 18 pacijenata, bez preminulih u poslednja 24 sata

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2021, 16:50

U kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu i Vranju 18 pacijenata, bez preminulih u poslednja 24 sata

Pet osoba preminulo je od posledica kovida u Srbiji u poslednja 24 sata, a prema podacima niškog Kliničkog centra u kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu i Vranju nije bilo smrtnih slučajeva koji su posledica korona virusa. Ukupan broj testiranih od juče do danas je 9.941, a virus je potvrđen kod 162 osobe.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji registrovana 162 nova slučaja korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jun.2021

U Srbiji je u poslednja 24 sata inficirano još 162 osobe od 9.941 testiranih uzoraka, pa je ukupan broj zaraženih od početka epidemije povećan na 715.604, objavilo je 18. juna Ministarstvo zdravlja. Preminulo je još pet osoba, i ukupan broj smrtnih slučajeva je 6.990‬. Smrtnost od posledica...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.