Izvor: JUGpress.com, 11.Apr.2023, 08:47

U derbiju kola u Donjoj Jajini Atletiko preplivao Moravu

LESKOVAC-VLASOTINCE

U derbiju kola u Donjoj Jajini snage su odmerili domaći Atletiko i Morava iz Gložana koja je do ovog 16.kola bila lider na tabeli Gradske fudbalske lige Leskovca. Posle uzbudljivih 90 minuta igre pobedi od 1:0 radovali su se domaći fudbaleri koji su sada zaseli na vrhu tabele i imaju trenutno tri boda viška u odnosu na fudbalere Morave >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iz Gložana. Ovaj susret zasigurno nije već sada rešio pitanje prvaka, već se još više zakomplikovala situacija koja će se ekipa na kraju prvenstva radovati šampionskoj tituli.

Jedno je sigurno, da će do kraja sezone biti samo izvesna neizvesnost kada je u pitanju koja će ekipa biti prvak. To je dobro za fudbal, jer će ljubitelji najpopularnijeg sporta imati priliku da vide zanimljive i krajnje rezulataski neizvesne utakmice. (kraj) VS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.