Izvor: JUGpress.com, 04.Jun.2021, 18:10

U Pečenjevcu održan festival kratkog filma

LESKOVAC

U Domu kulture u Pečenjevcu održan je po treći put Festival kratkog filma. Na festivalu organizovanom uoči Svetskog dana životne sredine, učestvovali su učenici devet leskovačkih osnovnih škola. Prema odluci žirija, prva tri mesta zauzeli su učenici OŠ “Trajko Stamenković” koja je zauzela prvo mesto, zatim drugo OŠ “Desanka Maksimović” iz Grdelice i treće OŠ “Vasa Pelagić”. Član Gradskog veća Dragoljub Đorđević primećuje da snimci zabeleženi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „okom kamera“ ove dece podsećaju koliko je malo napora potrebno ne bi li jedni drugima ukazali na značaj borbe za čistu zdravu životnu sredinu.

„Stoga će svi oni poneti zaslužene nagrade. Iskreno se nadam da ćemo i u budućnosti imati prilike da prisustvujemo ovakvim i sličnim događajima, koji svakako na jedan simboličan, ali upečatljiv način ukazuju na potrebu očuvanja životne sredine.“

Direktor Doma kulture „Tihomir Rakić-Veljko“ Miroslav Stanojević istakao je da je na adresu ove ustanove stigao veliki broj video materijala i zahvalio se svim učenicima i njihovim nastavnicima koji su učestvovali u projektu.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.