U Nišu i Leskovcu počeli da prikupljaju potpise za stranku Narodni pokret Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 15.Avg.2023, 18:36

U Nišu i Leskovcu počeli da prikupljaju potpise za stranku Narodni pokret Srbije

Kako bi formirali političku stranku Narodni pokret Srbije, nekadašnji članovi Narodne stranke pozivaju građane da ih podrže svojim potpisom, a u akciji su se priključili Niš i Leskovac gde pozivaju sugrađane da ih podrže.

Najmanje 10.000 potpisa građana deli narodnog poslanika Miroslava Aleksića i brojne druge nekadašnje članove Narodne stranke da ponovo osnuju Narodni pokret Srbije kao novu političku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stranku u Srbiji.

Kako su ranije i najavili počeli su da prikupljaju potpise koji su im potrebni da stranku osnuju i registruju, a Nišlije i Leskovčani mogu da ih podrže u tome.

Pozivamo sve ljude koji žele neku novu i dobru organizaciju, da nam se priključe, a u isto vreme budu i osnivači te organizacije prilikom davanja potpisa za osnivanje stranke - pozvao je Nišlije Đorđe Stanković.

Narodni pokret Srbije u formiranju; foto: Narodni pokret Srbije U Nišu će prikupljanje potpisa sigurno trajati do petka 18. avgusta, a oni koji žele mogu da dođu na Trg Pavla Stojkovića 5/1 između 12 i 18 sati i podrže osnivanje Narodnog pokreta Srbije.

U Leskovcu su tokom vikenda počeli akciju, a na društvenim mrežama su najavili da će i u sredu, 16. avgusta od 16 do 20 sati biti u Ulici Južnomoravskih brigada bb, u lokalu Starog zanatskog centra, gde građani mogu da dođu i potpišu.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u našoj i vašoj borbi za pravdu i istinu. Jedini pravi put je teži put, zato smo ga mi i izabrali - poručuju.

Podsetimo, formiranje Narodnog pokreta Srbije su najavili bivši članovi Narodne stranke, koja se do 2017. godine tako zvala i vodio je Miroslav Aleksić, a Đorđe Stanković je najavio da će to podržati skoro ceo Gradski odbor u Nišu, kao i većina južnjačkih odbora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.