Izvor: JUGpress.com, 17.Nov.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Mrštanu prava kartonijada

LESKOVAC-VLASOTINCE

Rezultati 14. kola:

Mrštane: Moravac Orion – Vlasina 1:1

Bošnjace: Jedinstvo – Temnić 1924 2:0

Paraćin: SFS Borac – Timočanin 1:1

Niš: Car Konstantin – Sinđelić 0:0

Lebane: Radan – Trstenik PPT 3:0

Prahovo: Dunav – Rembas 3:3

Prokuplje: Topličanin – Budućnost 0:0

Jagodina: >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Jagodina Tabane – Dubočica 2:1

U komšijskom derbiju u Mrštanu između domaćeg Moravca Orion i Vlasine oko 300 gledalaca videlo je po jedan pogodak na obe strane, tako da su obe ekipe na svom bodovnom kontu uknjižile po jedan bod. Takođe, obe ekipe su svoje pogotke postigle iz penala, posle prekršaja u šesnaestercu. Igračima obe ekipe pokazan je po jedan crveni karton, kod domaćina pre vremena u svlačionicu je morao da ide Lazar Nikolić, a istu sudbinu doživeo je i štoper gostiju Stefan Ilić.U toj i takvoj kartonijadi crveni karton i odlazak sa trenerske klupe van ograđenog dela terena dobio je trener domaće ekipe Predrag Stamenković a potom i fizioterapeut Dalibor Cekić. Nije to bio meč u kome je bilo incidentnih situacija, već je to bio kriterijum sudije Nemanje Mitrovića iz Prokuplja na čiju arbitražu priimedbe imaju obe ekipe. Bez obzira na sve okolnosti bio je to susret dve ekipe koje su malo pokazale na terenu da bi zaslužile pobedu. Oba golmana skoro da su bili besposleni a napadači kao da su imali zabranu da šutiraju na protivniočka vrata.

Još se skoro i nisu gledaoci smestili u svoja sedišta na tribinama u Mrštanu sudija meča Nemanja Mitrović u 2.minutu je jedan prekršaj u domaćem šesnaestercu okarekterisao za najstrožu kaznu, što je golman vlasotinačkog srpskoligaša Miodrag Mladenović pretvorio u vodeći pogodak za svoju ekipu. Skoro istog intenziteta načinla je prekršaj odbrana gostiju, što je sudija opet kaznio jednaestercem, a siguran izvođač u 41.minutu bio je Stefanović za izjednačenje i konačnih 1:1.

Poslednji meč u prvom delu prvenstva na najbolji način su iskoristili fudbaleri domaćeg Jedinstva koji su se pobedom oprostili od svojih navijača na svom terenu u Bošnjacu. Ekipa Temnića 1924 iz Varvarina koja se nalazi na poslednjem mestu na tabeli srpskoligaškog ,,Istoka” morala je da prizna poraz od svog rivala koji će imati mnogo muka i problema ukoliko želi da zadrži srpskoligaški status.

I ako je leskovačka Dubočica prva stigla u vođstvo u meču sa liderom na tabeli Jagodinom Tabane na njihovom terenu, ipak posle 90 minuta igre domaći su preokrenuli rezultat za konačnih 2:1. U Lebanu je Radan bez problema sa 3:0 savladao ekipu Trstenika PPT i tako uknjižio nova tri boda koja su veoma značajna i po svemu sudeći ,,zeleni” će na kraju jesenje sezone zimovati u sredini tabele.

U narednom, poslednjem kolu, jesenjeg dela prvenstva, koje je na programu narednog vikenda, sastaju se: Dubočica – Moravac Orion, Budućnost – Jagodina Tabane, Rembas – Topličanin, Trstenik PPT – Dunav, Sinđelić – Radan, Timočanin – Car Konstantin, Temnić 1924 – SFS Borac, Vlasina – Jedinstvo.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.