Izvor: JUGpress.com, 10.Jul.2020, 12:15

U Leskovcu za dva tipska javna toaleta potrošili 4,6 miliona

LESKOVAC

U skladu sa potrebama i zahtevima građana lokalna samouprava grada Leskovca uložila je sredstva u izgradnju dva tipska objekta javnih toaleta u centru grada a vrednost izvedenih radova je 4,6 miliona dinara, saopšteno je iz leskovačkog Komunalca.

Toaleti se nalaze na prometnim pešačkim zonama na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Južnomoravskih brigada i pored novoizgrađene sportske >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << hale „Partizan“ uz nedavno rekonstruisano šetalište pored reke Veternice.

Pored dva novoizgrađena javna toaleta, sa ulaganjem od oko milion dinara renoviran je i u funkciju stavljen toalet u TC Dezert.

Radno vreme toaleta je od 07 do 21 čas.

Redovno održavanje i dezinfekciju ovih objekata vršiće JKP Komunalac.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.