Izvor: JUGpress.com, 27.Nov.2020, 12:41

U Leskovcu sve veći broj pozitivnih, ima zaraženih i medju lekarima i medicinskim osobljem

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEDJA-BOJNIK

U Leskovcu je sve veći broj pozitivnih na koronu , ima zaraženih i medju lekarima i medicinskim osobljem .

Prema rezultatima pristiglim u poslednja 24 sata iz niških laboratorija pozitivne su 82 osobe na teritoriji grada , 123 u Jablaničkom okrugu.

Vlasotince i dalje drži neslavno drugo mesto, pozitivno je 27 osoba, 10 iz Lebana, tri iz Medvedje i jedna osoba iz Bojnika.

U poslednja 24 sata stigla su >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 372 rezultata za Jablanički okrug, za grad Leskovac 273.

Medju novopotvrdjenim slućajevima i dalje dominiraju zaposleni, njih je 75 penzionera je 21. nezaposlenih 19 , pet učenika, dva studenta i jedno dete .

Čeka se još 176 rezultata.

Ono što nadležni ne saopštavaju ali javljaju ljudi sa lica mesta jeste da je sve veći broj zaraženih lekara i medicinskog osoblja na nekoliko odeljenja leskovačke bolnice, takvih slučajeva ima i u Dečjem dispanzeru.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 111 pozitivnih, u Leskovcu i Vlasotincu najviše

Izvor: JUGpress.com, 28.Nov.2020, 11:42

LESKOVAC-VLASOTINCE-MEDVEDJA-LEBANE-BOJNIK..U poslednja 24 sata stiglo je 474 rezultata za Jablanički okrug, za grad Leskovac 282 iz niških laboratorija, 111 su pozitivni ...Potvrdjeno je prisustvo korone kod 59 osoba sa teritorije grada Leskovca, 41 sa teritorije opstine Vlasotince, 7 iz Medvedje,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.