U Leskovcu prezentacija o uslovima dobijanja novca za pokretanje biznisa

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Leskovcu prezentacija o uslovima dobijanja novca za pokretanje biznisa

Kako se prijaviti za dobijanje bespovratnih sredstava za pokretanje mikro i malih preduzeća i koji se uslovi moraju ispuniti, Leskovčani će moći da saznaju u četvrtak i petak, 23. i 24. maja od 11 sati u Centru za stručno usavršavanje. Prezentacije Helpovog programa narednih dana održaće se i u Grdelici, Pečenjevcu i Vučju.

Organizacija Help će u toku 2019. godine podržati 30 preduzetnika sa po oko 2.400 evra koje će moći da iskoriste za nabavku opreme >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i razvoj poslovanja, a sa detaljima konkursa moći će da se upoznaju na prezentaciji.

Pozivamo sve zainteresovane koji žele da pokrenu mikro ili mali biznis da dođu i dobiju detaljne informacije i preuzmu prijavne formulare - kažu organizatori.

U pitanju je projekat Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana, u okviru koga je do sada u Leskovcu podržano više od 300 preduzetnika.

Deo projekta finansira nemačka organizacija Help, a deo Grad Leskovac.

Četvrtak, 23. i petak, 24. maj

11:00 - Leskovac, Centar za stručno usavršavanje

Ponedeljak, 27. maj

11:00 - Grdelica, Dom kulture Grdelica

Utorak, 28. maj

11:00 - Pečenjevce, Dom kulture Pečenjevce

Sreda, 29. maj

11:00 - Vučje, Dom kulture Vučje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.