Izvor: JUGpress.com, 17.Nov.2022, 19:50

U Leskovcu ni uličicu ne mogu da završe u roku , al su zato dizali prašinu danima, grane drveća posečene do stabala

LESKOVAC

Da u Leskovcu čak ni radovi na “sanaciji trotoara i kolovoza” od par stotina metara ne mogu da budu završeni u roku, a rok je bio 60 dana, znači dva meseca, pokazuje slučaj u delu ulice Moše Pijade od raskrsnice sa ulicom Koste Stamenkovića do nezavršenog gradskog trga.

Radovi su počeli 31. avgusta 2022. godine.

U medjuvremenu se više čitalaca žalilo na prašinu koju su radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pravili više dana kada su izvodili radove.

Poslednje fotografije na kojima se vidi ta prašina su nam poslate u utorak.

Ova ulica je pokazala još jedan novoustanovljeni običaj koji, u najkraćem, glasi “gdegod vidiš drvo, seci ga ili mu bar grane uništi”.

I i ovoj ulici su grane drveća posečene do stabala.

Za sve ovo građani Leskovca će platiti 9,4 miliona dinara, ako se nisu pojavuili neki novi troškovi, vlasotinačkoj firmi AB kop Perica Jović iz Vlasotinca.

Ova firma je dobila , kao i ranijih godina, i posao na zimskom održavanu ulica i puteva za 30 miliona dinara.

A svoje umeće su najbolje pokazali u ulici Ivana Milutinovića u kojoj su izvodili radove i asfaltirali je a uvek kad padne kiša u njoj se pojave jezercva.

To nije negativno uticalo na njihovo angažovanje od strane lokalnih vlasti na raznim polsovima koji se plaćaju iz budžeta grada, dakle od para svih građana

Čitaoci javljaju: U nedavno rekonstruisanoj ulici Ivana Milutinovića omanje jezero na kolovozu

1

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.