U Leskovcu ispaljeno 107 protivgradnih raketa

Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Leskovcu ispaljeno 107 protivgradnih raketa

LESKOVAC

Šefa Odeljenja za privredu i poljoprivredu grada Leskovca Bobana Sokolovića rekao je večeras JUGpressu da je danas predveče na teritoriji ovog grada ispaljeno ukupno 107 protivgradnih raketa.

“Dejstvovalo se sa 22  protivgradne stanice I zahvaljujući tome gradonosan oblak, koji je bio iznad teritorije grada ,prema dosadašnjim saznanjima, nije naneo štetu poljoprivrednim usevima I voćnjacima”, rekao je Sokolović.

On je dodao da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je u zapadnom, urbanom, delu grada padala sugradica ali da nije zabeležena šteta.

Sokolović objašnjava da protivrgradna odbrana ne može da ispaljuje rakete direktno iznad grada jer bi postojala opasnost da neka od raketa možda padne na krovove.

On je rekao I da je grad kupio osamdeset protivgardnih raketa nedavno I da su one, kaže “na sreću” stigle pre četiri dana.

“Na protivgradnim stanicama smo imali zalihu od prošle godine od 77 raketa a nedavno je I republika podelila svakoj stanici po pet protivgradnih raketa”, rekao je on.

Od sutra, kaže Sokolović, počinju aktivnosti na nabavci novih protivgardnih raketa da bi se nademestile ove koje su danas ispaljene.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.