Izvor: JUGpress.com, 29.Maj.2020, 23:12

U Leskovcu danas nema novozaraženih, do sada obolelo 463 osobe

U Leskovcu danas nije bilo registrovanih novoobolelih od virusa korona.

„Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac od početka epidemije u Leskovcu je na korona virus registrovano 463 slučajeva. Ponovo napominjem, to je ukupni broj obolelih od početka, ne trenutni, s obzirom na to da se većina od ovog broja vodi kao izlečeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Na teritoriji Jablaničkog okruga 639. Od juče su u Zavod stigli rezultati za 94 uzorka, od toga iz Leskovca 70 uzoraka i nema nijednog pozitivnog”, objavljena je na sajtu grada izjava gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

“Što se tiče Kovid bolnice broj pacijenata rapidno opada. Trenutno su hospitalizovana 42 pacijenta, urađeno je 22 otpusta. U bolnici su tri radnika Jure. Važno je napomenuti da se psihijatrija, onkologija i odeljenje bolesti zavisnosti zatvaraju kao kovid zgrade i polako će biti vraćeni svojoj primarnoj nameni, koje su radile pre kovida. U funkciji ostaju infektivno, grudno i zgrada fizikalne medicine će ostati za rezervu, ukoliko, a svi se nadamo da neće, bude potrebe za novom hospitalizacijom“” navodi se u objavi.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.