Izvor: JUGpress.com, 05.Jan.2021, 13:23

U Leskovcu 25 osoba pozitivno

LESKOVAC

U poslednja 24 sata od 223 rezultata iz Jablaničkog okruga , od toga za grad Leskovac 160, od toga je 39 rezultata sa pozitivnim nalazom.

Sa teritorije grada Leskovca 25 osoba je pozitivno, 9 osoba sa teritorije opstine Vlasotince, tri osobe sa teritorije opštine Lebane i 2 sa teritorije opštine Medveja.

Struktura:

21 zaposlena osoba, 7 nezaposlenih, 9 penzionera, 1 dete i 1 poljoprivrednik.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 45 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jan.2021, 13:21

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 45 novih slučajeva zaraze virusom korona...U Zavodu navode da su u poslednja 24 sata iz laboratorija stigla 253 rezultata, od čega za grad Leskovac 162...Precizira se da je 45 rezultata sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.