Izvor: JUGpress.com, 28.Okt.2021, 20:46

U Leskovac dolazi kineska firma koja pravi delove za automobile ?

LESKOVAC

Predstavnici kineske kompanije „MINT“ Džimi Vong i Goran Madžarević, predstavnici Razvojne agencije Srbije Predrag Deretić, Milan Radović i Jovan Tepić razgovarali su sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem i njegovim saradnicima o potencijalnom ulaganju ove kompanije u Leskovac i izgradnji pogona, objavljeno je na sajtu grada.

Ova kompanija se bavi proizvodnjom spoljašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << auto-delova za putnička vozila, a kupci „MINTA“ zajedno čine 80% ukupnog globalnog učešća na tržištu automobila. Ova kompanija je među 100 najboljih svetskih dobavljača za auto-delove. Ukoliko se predstavnici kompanije odluče za izgradnju fabrike u Leskovcu, to bi bio treći pogon u Srbiji, nakon pogona u Loznici i Šapcu. Potencijalni investitori su u društvu gradonačelnika i njegovih saradnici obišli lokaciju od 150 hektara kod Mesokombinata, gde je 90% zemlje u vlasništvu države.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.