U Jablaničkom okrugu još 130 novozaraženih, više od polovine iz Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2021, 12:07

U Jablaničkom okrugu još 130 novozaraženih, više od polovine iz Leskovca

Prema poslednjem izveštaju leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, u Jablaničkom okrugu, od 236 testiranih osoba, njih 130 je dobilo pozitivan nalaz na virus korona. Više od polovine inficiranih je iz Leskovca, njih 82.

U Vlasotincu je još 23 novoobolelih, u Bojniku 12, a dvocifren broj zaraženih, 10, je i u Lebanu. Samo 3 nova slučaja zabeležena su u Medveđi.

Među novozaraženima je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 45 zaposlenih, 36 penzionera, 32 nezaposlena lica, 11 učenika, 4 deteta i 2 studenta - saopštavaju iz Zavoda.

Iz laboratorije trenutno čekaju još 17 rezultata testiranja rađenih širom Jablaničkog okruga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 130 pozitivno na koronu

Izvor: JUGpress.com, 18.Okt.2021

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEDJA-BOJNIK..U poslednja 24 sata od 236 rezultata iz Jablaničkog okruga (od toga za grad Leskovac 173), 130 rezultata je sa pozitivnim nalazom...Od toga 82 osoba sa teritorije grada Leskovac,  23 osoba sa teritorije opstine Vlasotince, 10 osoba sa teritorije opstine Lebane,...

Nastavak na JUGpress.com...

U Pirotskom okrugu 99 novozaraženih kovidom, od posledica virusa preminule 3 osobe

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2021

Tokom vikenda u Pirotskom okrugu registrovano je 99 novozaraženih kovidom, saopšteno je iz tamnošnjeg Zavoda za javno zdravlje. U Opštoj bolnici u Pirotu trenutno je 55 obolelih od kovida, a tri osobe su preminule...Među novozaraženima je 25 Piroćanaca, a virus je registrovan i kod 34 osobe iz...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.