U Jablaničkom okrugu 89 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 11:26

U Jablaničkom okrugu 89 novozaraženih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga u poslednja 24 sata registrovano je 89 novih slučajeva zaraze virusom korona.

U pitanju su 51 osoba sa teritorije Leskovca, 19 iz opštine Vlasotince, 12 iz opštine Bojnik, tri iz opštine Lebane i po dve iz opština Medveđa i Crna Trava.

Trenutno se iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << laboratorija čekaju 64 rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novih 89 slučajeva kovida u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2021

Od 310 testiranih u Jablaničkom okrugu, 89 osoba je dobilo pozitivan nalaz na virus korona, saopštavaju iz Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu. U odnosu na prethodni dan, broj novopotvrđenih slučajeva je veći za 7, a manji skok broja zaraženih je primećem u Bojniku...Od ukupnog broja novoobolelih,...

Nastavak na JužneVesti.com...

U Kolubarskom okrugu 105 novozaraženih koronavirusom, preminula jedna osoba

Izvor: N1 televizija, 13.Apr.2021

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, u Kolubarskom okrugu je registrovano 105 novozaraženih koronavirusom, a testirano je 250 pacijenata sa simptomima respiratorne infekcije. Preminula je još jedna osoba, u Mionici.

Nastavak na N1 televizija...

U Jablaničkom okrugu 94 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021, 11:14

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga u poslednja 24 sata registrovana su 94 nova slučaja zaraze virusom korona...U pitanju je 55 osoba sa teritorije Leskovca, 13 iz opštine Vlasotince, 11 iz opštine Bojnik, devet iz opštine Lebane, pet iz opštine Medveđa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.