Izvor: JUGpress.com, 28.Sep.2022, 18:55

U Jablaničkom okrugu 41 osoba pozitivna na koronu

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEĐA

U poslednja 24 sata od 321 rezultata za Jablanički okrug, od toga za grad Leskovac 248, sa pozitivnim nalazom je 41 rezultat.

Od toga 27 osoba sa teritorije grada Leskovca, 6 sa teritorije opstine Vlasotince, 2 osobe sa teritorije opstine Lebane, 6 sa teritorije opstine Medveđa.

Struktura: 20 penzionera, 8 nezaposlenih ooba, 13 zaposlenih osoba . Trenutno se ceka na 5 rezultata iz laboratorija sa teritorije Jablanickog okruga.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Jablanickom okrugu 40 osoba sa pozitivnim nalazom na koronu

Izvor: JUGpress.com, 29.Sep.2022, 16:45

LLESKOVAC..U poslednja 24h od 268 rezultata za Jablanicki ojrug , od toga za grad Leskovac 197, sa pozitivnim nalazom je -40 rezultata ...ODd toga 26 osoba sa teritorije grada Leskovca, 6 osoba sa teritorije opstine Vlasotince, 3 sa teritorije opstine Lebane, 4 osobe sa teritorije opstine Medveđa i...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.