U Jablaničkom okrugu 27 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2021, 18:33

U Jablaničkom okrugu 27 novozaraženih

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 27 novih slučajeva zaraze virusom korona.

U Zavodu navode da je iz laboratorija stiglao 171 rezultat, od čega za grad Leskovac 138.

Precizira se da je 27 rezultata sa pozitivnim nalazom - 18 osoba sa teritorije Leskovca, pet iz opštine Vlasotince i četiri iz opštine Lebane. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Trenutno se iz laboratorija čeka 90 rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.