Izvor: JUGpress.com, 10.Feb.2022, 18:39

U Jablaničkom okrugu 249 osoba pozitivno

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEĐA-BOJNIK-CRNA TRAVA

U Jablaničkom okrugu više od polovina testiranih pozitivna na koronu.

U poslednja 24 sata od 564 rezultata za Jablanički okrug, od toga za grad Leskovac 355, sa pozitivnim nalazom je 249 rezultata.

Od toga 138 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 59 osoba sa teritorije opstine Vlasotince, 27 sa teritorije opstine Lebane, 12 osoba sa teritorije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << opstine Medveđa, 10 osoba sa teritorije opstine Bojnik i 3 osobe sa teritorije opštine Crna Trava.

Struktura novozaraženih : 96 zaposlenih osoba, 58 nezaposlenih , 73 penzionera, 13 učenika i 9 deteta. Trenutno se čeka na 82 rezultata iz laboratorija sa teritorije Jablaničkog okruga.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.