U Jablaničkom okrugu 16 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2021, 13:21

U Jablaničkom okrugu 16 novozaraženih

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga još 16 osoba zaraženo je virusom korona.

U Zavodu navode da su u poslednja 24 sata stigla 223 rezultata, od čega za grad Leskovac 73.

Precizira se da je 16 rezultata sa pozitivnim nalazom - sedam osoba sa teritorije Leskovca, četiri iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opštine Vlasotince, tri iz opštine Lebane i po jedna iz opština Bojnik i Medveđa.

Trenutno se iz laboratorija čeka 51 rezultat sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

U Jablaničkom okrugu 13.808 vakcinisanih

Od početka imunizacije na teritoriji Jablaničkog okruga vakcinisano je 13.808 osoba, što predstavlja obuhvat vakcinacije od 6,95 odsto, navode u Zavodu za javno zdravlje Leskovac.

Od toga je, kako se precizira, u Leskovcu vakcinu protiv korona virusa primila 9.961 osoba.

U opštini Vlasotince vakcinisano je 1.637osoba, Lebane 1.126, Medveđa 493, Bojnik 541, a u Crnoj Travi 50.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.