Izvor: JUGpress.com, 19.Sep.2023, 20:04

U Bošnjacu iznenađenje kola Jedinstvo nije uspelo da pobedi Gracko

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-BOJNIK

Fudbaleri Jedinstva na svom terenu u Bošnjacu nisu uspeli da osvoje sva tri boda, iako su bili apsolutni favoriti u meču sa ekipom Grackog. Najteže su one utakmice za koje se misli da su unapred dobijene što su na svojoj koži najbolje osetili igrači Jedinstva. Posle 90 minuta igre u kojoj su gledaoci videli šest golova meč je okončan miroljubivim ishodom 3:3.

Ovaj kiks >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zonaša iz Bošnjaca iskoristili su fudbaleri Jedinstva iz Gornjeg Stopanja koji su ubedljivom pobedom od 1:5 savladali domaću Mladost 1959 i tako zaseli na čelu tabele sa dva boda preimućstva u odnosu na najbližeg pratioca i menjala iz Bošnjaca.

Zanimljiv meč odigran je u Bojniku između domaće Puste reke i Radana iz Lebana i po jedan bod obe ekipe su upisale na svom bodovnom kontu pošto se susret komšija završio nerešenim rezultatom 2:2.

Malo iznenađenje je poraz leskovačke Sloge od 3:1 kao gost u meču sa ekipom Mineralca. Pobedama su se, na svom terenu, radovali igrači Jablanice sa 3:0 u susretu sa dojučerašnjim srpskoligašom ekipom Topličanina iz Prokuplja, kao i fudbaleri Plantaže koja je sa 1:0 savladala ekipu OFK Kosanice iz Kuršumlije. (kraj) VS/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.