Tužilaštvo pokreće istragu protiv Miroljuba Petrovića!

Izvor: Mondo, 25.Jan.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo pokreće istragu protiv Miroljuba Petrovića!

Više javno tužilaštvo u Leskovcu pokrenulo je predistražni postupak protiv Miroljuba Petrovića, nadrilekara i lažnog profesora, kako bi se ustanovilo da li se bavio nadrilekarstvom, javili su beogradski mediji.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović/Printscreen/YouTube

Petrović se sumnjiči za krivično delo - teško delo protiv zdravlja ljudi iz člana 259. stav 2 u vezi člana 254 krivičnog zakonika, piše "Kurir".

Ons e našao pod optužbama nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što je mladić Slavčo Petrov preminuo od tumora na mozgu 7. januara, a umesto lekarskog tretmana, bolesti je pokušao da se reši "metodama" koje mu je preporučio Petrović.

Nakon njegove smrti u javnost je izašla Slavčova sestra koja je grubo optužila Petrovića.

Petrović: Nikad nisam rekao da mogu da izlečim nekog

"Kurir" piše da su dva pacijenta izložena takvom Petrovićevom "lečenju" preminula.

Nakon optužbi Petrović je istakao da nikada nije rekao da može da izleči bilo koga.

Protiv Ljubomira Petrovića, kontroverznog doktora filozofije i direktora Instituta za prirodnu medicinu, ranije je bila podneta krivična prijava za antivakcinalno delovanje, jer je na društvenim mrežama pozivao roditelje da ne vaksinišu decu.

Bio je i uhapšen kada je u video-poruci pretio da će srušiti branu na severu Holandije ukoliko iz Haga ne budu pušteni Radovan Karadžić, Ratko Mladić i Vojislav Šešelj.

Grujičić o Miroljubu Petroviću: Nije odgovoran samo on

U javnosti je poznati po krilatici "Ideš pod mač, bato" i izjavama da narkomane treba kamenovati i klati i da svi treba da završe kod Branislava Paranovića, sveštenika koji je osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva štićenika.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NADRILEKAR NEMA MERU: Miroljub Petrović za dan lečenja uzimao 120 evra, a SAD SE POZIVA NA SVETO PISMO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2019

Više javno tužilaštvo u Leskovcu pokrenulo je predistražni postupak protiv Miroljuba Petrovića, nadrilekara i lažnog profesora, kako bi se ustanovilo da li se bavio nadrilekarstvom..Protiv Miroljuba Petrovića pokrenuta je istraga zbog nadrilekarstva, a on se snimkom na svom Jutjub kanalu pohvalio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.