Izvor: JUGpress.com, 09.Feb.2024, 11:35

Tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu zbog zlostavljanja životinja jer je držao zmiju otrovnicu u dva spojena balona u stanu

LESKOVAC

Protiv okrvljenog N.K.(1960), javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu podneo je sudu optužni predlog zbog krivičnog dela ubijanje i zlostavljanje životinja.

Saopštneo je da je okrivljenom stavljeno na teret da je tokom novembra i decembra meseca 2023. godine u porodičnom stanu, u dva spojena plastična balona držao zmiju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << otrovnicu i time joj uskratio osnovne potrebe u pogledu slobodnog kretanja, fizičke aktivnosti i odgovarajućih klimatskih uslova u skladu sa potrebama vrste.

Za ovo krivično delo zakonom je propisana novčana kazna ili kazna zatvora do 2 godine, dodaje se u saopštenju.(kraj) LT/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.