Tužba protiv opštine Vladičin Han zbog sporne imovine Sloge

Izvor: Blic, 08.Avg.2010, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužba protiv opštine Vladičin Han zbog sporne imovine "Sloge"

Agencija za privatizaciju podnela je tužbu protiv opštine Vladičin Han u kojoj traži od nje da Drvnoj industriji "Sloga" vrati sedam hektara zemljišta i 10.000 kvadrata fabričkog prostora pod krovom.

Država nastoji da stečajni postupak, koji je počeo 26. januara 2009. godine, sprovede nad celokupnom imovinom "Sloge". Pomoćnik predsednika hanske opštine Zoran Ljubisavljević ističe da je u toku sudski spor i da su u Trgovinskom sudu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Leskovcu do sada održana četiri ročišta.

"Pre desetak godina vlasništvo nad pomenutom imovinom "Sloge" preneli smo na Slobodnu zonu, iz prostog razloga da se potencijalnim investitorima u Slobodnoj zoni ponude povoljni uslovi za pokretanje biznisa. Nelogično je da država sprovede stečaj i nad imovinom koja više nije "Slogina" ni državna", naglasio je Ljubisavljević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.