Turnir u basketu na platou ispred popularne ”Šajkače” u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2022, 04:31

Turnir u basketu na platou ispred popularne ”Šajkače” u Leskovcu

Najbolji basketaši iz Leskovca i okoline boriće se u nedelju, 26. juna, od 12 sati na platou ispred tržnog centra ”Sajam” za pobednički tron, ali i za nagradu od 100.000 dinara.

Organizator turnira je 3x3 Srbija, odakle ističu i da će konačan broj ekipa koje će učestvovati biti poznat danas, kada istekne rok za prijavu. Do sada se prijavilo 14 ekipa, pa će ljubitelji uličnog basketa u nedelju tokom celog dana moći da uživaju u basktaškoj predstavi. Nagradni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << fond turnira 170.000 dinara; foto: Vanja Keser

Po prvi put 3x3 stiže u Sajam Shopping Centar, novoizgradjeni mol u centru Leskovaca. Grad Leskovac poznat je kao grad košarke i kvalitetnih basketaša, a nema sumnje da će 26. juna biti još jedan praznik basketa - navode organizatori.

Novčane nagrade pripremljene su i za drugoplasirani tim kome će pripasti 50.000 dinara, dok će ekipa koja osvoji 3. mesto biti nagrađena sa 20.000 dinara.

Organizatori dodaju i da su pripremili i veliki broj nagrada za publiku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.