Izvor: JUGpress.com, 13.Jul.2023, 10:41

Turistička organizacija se izvinjava zbog plesa u donjem vešu, kažu da su i sami bili iznenađeni

LESKOVAC

Turistička organizacija Leskovac (TOL) se izvinjava zbog plesa u donjem vešu na gradskom trgu , na Dečjem karnevalu, zbog čega se podigla velika prašina u javnosti , kažu da su i sami bili iznenađeni.

Ovim saopštenjem reaguju tek pošto je Regionalna informativna agencija JUGpress objavila sinoć fotografije sa snimka nastupa, koji je juče deljen na raznim društvenim mrežama, i pozvala čitaoce koji su pratili dešavanja na karnevalu da nam >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << potvrde da li se ovo stvarno desilo.

Sporni ples, koji je primeren striptiz klubovima a ne javnoj manifestaciji na kojoj je bilo i mnogo dece, se inače dogodio još 8. jula, dakle pre pet dana.

Evo i saopštenja leskovačke Turističke organizacije.

S obzirom na mnogobrojne reacije na društvenim mrežama i portalima, povodom nastupa akrobatske grupe “USB” iz Niša na “Karnevalu Leskovac” osećamo potrebu da damo sledeće saopštenje:

Akrobatska grupa “USB” iz Niša učestvovala je na  Festivalu vatre na “Karnevalu Leskovac” peti put za redom. Četiri prethodna nastupa izazivala su odeševljenje kod publike, te su i peti put angažovani od strane nas kao organizatora manifestacije.

Po prvi put deo njihovog performansa je bio sporni plesni nastup. Kao dugogodišnji saradnici, misleći da će njihov nastup kao I prethodnih godina biti na visokom profesionalnom nivou, na naše veliko iznenađenje,  izvedena je plesna tečka gde smo i mi kao organizatori bili iznenađeni onim što smo videli.

U momentu smo razmišljali da prekinemo sporni nastup, ali takvim prekidom, smatrali smo da bi smo izazvali još veći skandal i pometnju u programu.

Ovom prilikom osećamo potrebu  da se izvinimo građanima Leskovca i široj javnosti i da zamolimo za razumevanje za sporni nastup za koji osećamo moralnu odgovornost.

Nakon četvorogodišnje saradnje, a shodno problemu koji su napravili na petom nastupu u Leskovcu , obaveštavamo Vas  da se akrobatska grupa USB iz Niša iz gore navedenih razloga nikada više  neće pojaviti na Karnevalu Leskovac.

Turistička organizacija grada Leskovca

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Turistička organizacija Leskovca o neprimerenom plesu na dečijem karnevalu: Iznenađeni smo, izvinite

Izvor: Radio 021, 13.Jul.2023

Turistička organizacija Leskovca uputila je izvinjenje građanima Leskovca i široj javnosti i zamolila za razumevanje za sporni nastup akrobatske grupe na "Karnevalu Leskovac".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.