Tukao mladića 10 minuta, ostali nemo posmatrali jer ga se boje

Izvor: BKTV News, 14.Jul.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tukao mladića 10 minuta, ostali nemo posmatrali jer ga se boje

Četrdesetogodišnji M.N. je sinoć pred oko 20 ljudi u Gornjem Stopanju nadomak Leskovca pretukao K.M (34) dok su ostali nemo posmatrali bez namere da spreče mučko prebijanje.

Kako piše "Jugmedia" ovaj muškarac iz Gornjeg Stopanja je priveden, a mladić je prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice Leskovac.

"Primljen je sa potresom mozga. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Nakon što mu se stanje stabilizovalo, jutros je pušten kući", rekao je direktor bolnice Nebojša Dimitrijević.

Po rečima očevidaca, uhapšenog je sinoć oko 21 sat isprovocirala grupa mladića i devojaka okupljenih u centru sela jer su bili isuviše glasni.

"Vikao je na nas kako ne može da spava, psovao nas preko kapije, a onda mu je ovaj dečko veoma kulturno rekao da ne viče i da nas ne psuje. Onda je on istrčao iz dvorišta i krvnički počeo da ga udara i šutira. To je trajalo punih deset minuta, a delovalo je kao večnost. Jadnik je sve vreme zapomagao", tvrdi očevidac događaja.

Na pitanje novinara da li je neko pokušao da spreči prebijanje, izvor blizak "Jugmedia" kaže da su svi samo nemo posmatrali ceo događaj.

"Taj čovek je bahat i veoma uticajan. Ne želimo da imamo problema sa njim. Krišom smo pozvali policiju, da ne vidi ko to radi", kaže očevidac.

"Jugmedia" je kontaktirala M.N., ali on tvrdi da nije ni dodirnuo mladića.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.